ruimtereinigingHet reinigen van ruimtes met klanken.

Klankschalen worden niet alleen gebruikt bij meditatie en klankheling, maar dit zijn ook zeer goede instrumenten bij het zuiveren van div. soorten ruimtes, b.v. een kinderkamer, huis, werkruimte e.d.

Soms voelen bepaalde ruimtes zwaar aan, ze zijn dan beladen met negatieve energie, b.v. door een ruzie of onenigheid die er onlangs heeft plaatsgevonden, of juist door oude energieën die blijven hangen. Met het gebruik van klankschalen kan ik dit probleem snel en doeltreffend oplossen.

HOE ga ik te werk?

Ik neem een grote klankschaal met lage basistoon voor het losmaken van de stagnerende energie in de ruimte, en een kleinere schaal met hoge basistoon voor het harmoniseren. Ik open een raam en ga vervolgens de ruimte rond, terwijl ik de schaal met de klopper aan sla, de klank moet mooi uitdijen.

Bepaalde delen van de ruimte vragen wat meer tijd. Op deze manier stuur ik de loskomende onzuiverheden via het raam naar buiten. Ik kan via het geluid van de klankschaal waarnemen dat de energie verschuift. In het midden van de ruimte eindig ik , en sluit het raam.

Met de schaal met de hogere basistoon ga ik op dezelfde manier te werk en harmoniseer de ruimte en breng die zo op een hogere trilling.  Ik doe dit zolang het nodig voelt. Het verschil is hierna duidelijk voelbaar, de plaats voelt lichter en de mensen voelen er zich weer goed, juist omdat de energie weer stroomt.

Comments are closed.